الأربعاء، 9 نوفمبر 2016

ايس كريم بالفراولة


 
باكو كريم شانتى ( دريم ويب )
كوب لبن مثلج
نصف كوب فراوله فريش
ربع كوب سكر بودر
باكو جيلى فراوله
كيس فانيليا

الــطـريــقـة
**********
فى طبق عميق ( بوله ) نضع الكريم شانتى على السكر على نصف كوب لبن و الفانيليا و نضربهم بالمضرب الكهربائى لمده 10 دقايق على سرعه عاليه حتى يغلظ و يتكاثف

و فى الخلاط نضع كيس الجيلى و نصف كوب حليب و نضربهم كويس جدااً حتى تذوب زرات الجيلى و تندمج مع اللبن المثلج

نضيف خليط اللبن الحليب مع الجيلى على خليط الكريم شانتى المخفوق و بالمضرب الكهربى نضربهم مع اضافه الفراوله الفرش المقطعه أنصاف
و منضربش كتير يادوب يختلطوا 
و نضع المزيج فى علبه بغطاء محكم فى الفريزر لمدة 3 ساعات على الاقل و يقدم مع صوص فراوله و فراوله فريش 

ليست هناك تعليقات: