حلوة بالليمون
250 غ زبدة طرية +كوب حليب سائل صغير + كوب صغير زيت + كوب صغير سكر ناعم + م ص
فانيلية + قشور حبة ليمون وتجمع بالفرينة
حتى تحصل على عجينة طرية توضع في بلاستيك
ترتاح فالتلاجة مدة 10 الى 15 د
الحشوة
300 غ جوز الهند رقيق + 200 غ سكر + 100 غ زبدة
طرية +4 بيضات + عصير 4 لليمونات وتخلط
جيدا
التزيين الجلاصاج
عصير الليمون + سكر ناعم حسب الحاجة
ناخد قوالب الباركات ونمشي فيهم العجينة مش رقيقة خشينة
وتثقب بالفرشاة وضع الحشوة وتدخل
الفرن حتى تستوي بعدين تزين بالالجلاصاج
أي سكر ناعم مع ليمون
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق