الأربعاء، 9 نوفمبر 2016

تحلية باردةروعة بالكاسترد

الطبقة الاولي / بسكويت اي نوع عادي تطحنيه وتخلطيه بشوية زبدة سايحة وعلبة قشدة لعند مايتماسك معاك وتبسطيه  في قالب  التشيز كيك
الطبقة الثانية / كاسترد تحضر وتجهزيها بطريقتنا العادية بس تكون غليظة شويةوانا ضفتلها كاكاو عشان هكي لونها بني غامق   صبيها فوق طبقة  البسكوي  و نتركها تبرد
الطبقة الثالثة/ عبارة عن كريم شانتيه حطيتها في قمع التزيين وزينت فوق الكاستردا بيها
وبعدين حطيتها في الفريز لعند ماتماسكت وقصيتها وزينتها بالشوكولا مبروشة 

ليست هناك تعليقات: